Referenties

Schoonoord – Camping Pod

Check deze prachtige Camping Pod die we recent geleverd hebben in Schoonoord: een plaatje! Vanaf heden te boeken bij Tante Bob en de Rakkertjes!

Bekijken

Leidschendam- 4 Camping Pods ofwel Polderpods

Wat een prachtig project! Heel erg trots dat we deze Polderpods mochten leveren aan Buitenplaats Molenwei! Zin in een comfortabele, groene kampeerbeleving op fietsafstand van het strand, vier grote steden en met Westfield Mall of the Netherlands om de hoek? Boek jouw nacht of nachtjes in een hippe Polderpod en beleef het platteland in het Groene Hart in Gemeente […]

Bekijken

Rijssen – Camping Kota van 16,5m2 met 4 uitbouwen!!!

Sneak preview….wat een prachtig project! Deze Camping Kota van 16,5m2 heeft niet 1, niet 2, maar 4 uitbouwen! meer foto’s van het eindresultaat volgen snel!!!

Bekijken

Sauna Barrel met panorama raam

Deze prachtige Sauna Barrel met half panoramaraam is deze week veilig aangekomen in de hal van Roemaat Transport BV. Na controle wordt de bestelling met uiterste zorg naar onze klant vervoerd.

Bekijken

Neede – Camping Kota 9.2m2 met 2 uitbouwen

Deze Finse Kota met 2 uitbouwen hebben we een tijdje geleden geleverd in Neede en is inmiddels helemaal ingericht en reeds in gebruik als Camping Kota.  

Bekijken

Vragender – Grillkota 16,5 m2 met sauna uitbouw

Ook Vragender in de Achterhoek is weer een pareltje rijker! Check deze Finse Grillkota van 16.5m2 met sauna-uitbouw: een plaatje! Prachtig afgewerkt door onze klant!

Bekijken

Famous Grouse – Whisky Barrel

Wat je zoal met onze barrel kunt doen? Check onderstaand filmpje: trots dat wij deze barrel hebben mogen leveren aan Famous Grouse! https://www.youtube.com/watch?v=UNAH07BFBoY

Bekijken

Sprookjeslandschap!

Wat was het een mooie winterse week in Nederland! Wij hebben intens genoten van de sneeuw en het sprookjeslandschap! Jullie ook? We willen jullie het heerlijke gevoel laten herbeleven met prachtige foto’s die we hebben ontvangen van klanten van ons! Geniet ervan!

Bekijken

Vragender – 9.2m2 Grillkota met schuine wanden

Onlangs hebben we deze mooie Grillkota van 9.2m2 geleverd in Vragender, in de Achterhoek. Prachtig opgebouwd en afgewerkt door onze klant, onze complimenten! Het ultieme Buitenleven in Finse sferen!

Bekijken

Neede – Finse Kota 9.2m2 met 2 uitbouwen en een panorama-dakraam!

Deze prachtige Finse Kota van 9.2m2 met 2 uitbouwen en met een dakpanorama-raam hebben we geleverd aan een groene camping in Neede…. is het geen plaatje?! De accommodatie is geïsoleerd, heeft een apart slaapverblijf én wordt ingericht met sanitaire voorzieningen! Laat je ook inspireren op www.vikingbuitenleven.nl

Bekijken

Toldijk – Opbouw van een geschakelde 25m2 Finse Kota

Check de opbouw van deze geschakelde 25m2 Finse Kota! Straks in gebruik als praktijk- en vergaderruimte. Sfeervol, praktisch, gezellig en warm… Proef de sfeer Bij de Rode Beuken in Toldijk 🙂 Ook op zoek naar de perfecte plek voor een werk-of praktijkruimte aan huis? Of op zoek naar een bijzonder gastenverblijf?

Bekijken

Lathum – Twee geïsoleerde Camping Pods als gastenverblijf!

Check deze gave Camping Pods! Ze zijn in gebruik als gastenverblijf in Lathum… Wil je ook je woning, camping of B&B op een originele en makkelijke manier uitbreiden? Deze Pods worden kant en klaar geleverd, en zijn meteen in gebruik te nemen!

Bekijken

Wie heeft ons ‘wild’ gespot? We rijden door het land!

Jaaaaaa hij rijdt rond: deze prachtige trailer is vanaf nu door heel het land te zien! Zie je ‘m rijden? Maak een mooie foto en mail het ons…. Strak werk van Buro Wild – ongetemde communicatiemakers, en een mooie samenwerking met ons vaste partner in transport: Roemaat Transport BV!

Bekijken

Toldijk – Dubbele 25m2 Finse Kota in aantocht…

Zo… de fundering is klaar! Binnenkort komt er op een prachtig idyllisch plekje in de Achterhoek een dubbele 25m2 Kota te staan! We kunnen haast niet wachten!

Bekijken

Oost West Middelbeers – Dubbele 9,2m2 Kota mét panorama-dakramen

Is het geen plaatje!?! Deze dubbele 9.2m2 Kota staat fantastisch in het Brabantse Oost West Middelbeers! Door onze klant zelf prachtig opgebouwd! Strak werk!!!

Bekijken

Vragender – Camping Barrel Classic

Deze prachtige Camping Barrel Classic hebben we nu ook als demo ter bezichtiging! Vakkundig afgeleverd en geplaatst door onze vaste partner in transport Roemaat Transport BV! Kom (op afspraak) langs en ervaar de Scandinavische manier van buitenleven!

Bekijken

Haaksbergen – Sauna Barrel

Deze foto’s ontvingen we van onze klant uit Haaksbergen. Daar genieten ze optimaal van een houtgestookte sauna! Ook een heerlijke saunabarrel in je eigen tuin? Neemt contact op voor de mogelijkheden!

Bekijken

Winterswijk Henxel – Grill Kota van 9,2m2 met schuine wanden

Ook Winterswijk Henxel is een pareltje rijker!  Deze Grill Kota van 9,2m2 is een lust voor het oog! En nog gezellig ook Ga ook uit in eigen tuin!

Bekijken

Haaksbergen – Plaatsing van een Sauna Barrel

Nadat de producten door onze fabrikant worden afgeleverd bij ons in de hal, controleren we de bestellingen en leveren we het uit aan onze klanten. Deze Sauna Barrel hebben we met een kraan op de juiste plek gekregen.

Bekijken

Vragender – Verhuizing van een Grill Kota en Camping Pod

Soms moeten onze producten verplaatst worden… Als het even niet met een heftruck of kooiaap kan, bedenken we wat anders 🙂

Bekijken

Amersfoort – Open Kota van 9,2m2

Wat is het heerlijk om met je familie en vrienden in deze open (Grill) Kota plaats te nemen… dichter bij de natuur kan niet! Deze Open Kota van 9,2 m2 hebben we recent geleverd in Amersfoort: prachtig afgewerkt en ingericht door onze klant!

Bekijken

Amsterdam – Finse Kota van 9,2m2 met een uitbouw

Ook in Amsterdam staat een prachtige Finse Kota van 9.2 m2, met een uitbouw en 3 panorama-ramen in het dak… een plaatje toch!?! De Kota is in gebruik als praktijkruimte… ontzettend mooi en sfeervol ingericht en afgewerkt! www.celtic-healing.nl

Bekijken

Bassevelde, België – GrillKota 9,2m2 met schuine wanden

Wauw! Wat is ie mooi! Deze prachtige Grillkota van 9,2m2 met schuine wanden hebben we geleverd in Bassevelde, België. Prachtig opgebouwd en afgewerkt door onze klant, en volop in gebruik!  

Bekijken

Serooskerke – Hot Tub Ofuro

Recent geleverd in Serooskerke, deze mooie Hot Tub Ofuro met houtkachel!    

Bekijken

Aalten, Camping Goorzicht – Camping Barrel met zij-ingang

Uniek in Nederland: Deze prachtige Camping Barrel met zij-ingang, met een ruim zit- en slaapgedeelte, is vanaf dit seizoen te boeken bij Camping Goorzicht in Aalten! https://www.goorzicht.nl/ver…/barrel-nieuw-vanaf-april-2020/  

Bekijken

Vorden, Camping ‘t Meulenbrugge – Camping Pods

Onlangs hebben we deze twee prachtige Camping Pods geleverd bij Camping ‘t Meulenbrugge in Vorden! Reserveer nu voor de échte kampeerbeleving: https://www.meulenbrugge-vorden.nl/  

Bekijken

RAI Amsterdam, Huishoudbeurs – The Famous Grouse House

Wat kun je allemaal doen met een Sleeping Barrel van Viking Buitenleven? Recent geleverd…. en te zien geweest op de huishoudbeurs! De actie duurt nog voort 🙂 http://persberichten.deperslijst.com/152612/persbericht-the-famous-grouse-haalt-het-schotlandgevoel-naar-nederland-met-the-famous-grouse-house.html  

Bekijken

Rheden – Finse Kota 9m2 met schuine wanden én panorama-dakramen

Deze Finse Kota 9m2 met schuine wanden èn panorama-dakramen hebben we onlangs geleverd in Rheden. Is het geen prachtig plaatje?! Ontzettend gezellig en sfeervol ingericht door onze klant 😍 Wil je ook het gehele jaar door gezellig vertoeven met familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een sfeervolle werkruimte, praktijk, of een bijzonder gastenverblijf? […]

Bekijken

Lunteren, Camping de Rimboe – Camping Barrel 2.2 x 4.4 m

Is dit geen prachtige aanvulling voor op je Camping of Bed & Breakfast? De Camping Barrel 2.2×4.4m. Ook Camping De Rimboe in Lunteren heeft dit mooie product vanaf komend seizoen beschikbaar!

Bekijken

Heerenveen – Finse Grill Kota 9,2m2 met schuine wanden

Ook in Friesland is deze mooie Finse Kota van ons geplaatst! Is deze Grill Kota van 9,2 m2 met schuine wanden geen plaatje?!

Bekijken

Lichtenvoorde – Grill Kota 9,2m2 met schuine wanden

Recent geleverd in Lichtenvoorde: De Finse Kota 9,2m2 met schuine wanden. Het is een prachtig geworden! !    

Bekijken

Heelweg – Camping Pod 2,4 x 4,8m

Wat een prachtig product! De Camping Pod 2,4 x 4,8m. Kant en klaar geleverd, meteen in gebruik te nemen! Dé ideale uitbreiding van uw camping! En wat een sfeer….

Bekijken

IJmuiden – Sauna Kota 7m2

Deze Sauna Kota van 7m2 hebben we recent geleverd in IJmuiden 😍 is het geen plaatje?! Dat wordt genieten!

Bekijken

Harmelen – Sauna Kota 7m2

Recent hebben we deze prachtige Sauna Kota van 7m2 geleverd in Harmelen!

Bekijken

Saltum/Denemarken – Sauna Kota 7m2

Daar staat ie dan! Een Sauna Kota van 7m2😍 Recent door ons geleverd, helemaal in Denemarken 😁  

Bekijken

Heelweg – Finse Kota 9,2m2

Bij Hofstee de Vennebulten worden wijnproeverijen gehouden in de sfeervolle Finse Kota van 9,2m2 met schuine wanden!

Bekijken

Aalten – Grill én Sauna Kota van 7m2

Hoe gaaf is dat?!? Een Grill Kota en Sauna Kota naast elkaar 😍 Door ons geleverd in Aalten. Eerst even met je vrienden bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje van de grill, en daarna relaxen in de sauna… Of na een lange werkdag eerst bijkomen in de sauna en daarna borrelen bij […]

Bekijken

WINKELWAGEN

ontwerp & realisatie: burowild.nl