Over ons

Met Viking Buitenleven beleef je het echte Scandinavië gevoel in je eigen tuin! Wij bieden kwalitatief uitstekende producten tegen een uiterst scherpe prijs!

Wij importeren en verkopen sfeervolle grill kota’s, heerlijke buitensauna’s, unieke campingpods en niet te vergeten fijne hottubs. We bieden keuze uit diverse modellen, afmetingen en houtsoorten in verschillende prijscategorieën. Al onze houten producten worden gemaakt uit langzaam groeiende kwaliteitsbomen uit het hoge noorden, hetgeen een lange levensduur garandeert.

Wil je ook het gehele jaar door gezellig kunnen barbecueën met familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een sfeervolle werkruimte of een bijzonder gastenverblijf? Met de Finse Kota is alles mogelijk! Droom je van een heerlijke sauna in eigen tuin? Laat deze droom uitkomen in één van onze buitensauna’s! En… wil je je gasten een unieke kampeerbeleving bieden? Met het comfort van onze Kampeerpod beleven ze ook echt een bijzonder gevoel! Onze hottubs zijn een must voor iedereen die het hele jaar door in de buitenlucht wil ontspannen en relaxen.

Bij ons vind je rust, sfeer en warmte. Bekijk onze webshop en maak kennis met de Scandinavische manier van Buitenleven. Neem persoonlijk contact op indien je vragen hebt of advies wenst om je keuzes te kunnen maken.

" HEEFT U VRAGEN OF SPECIALE WENSEN? LAAT HET ONS WETEN! "

NEEM CONTACT OP

WINKELWAGEN

ontwerp & realisatie: burowild.nl