Over ons

Met Viking Buitenleven beleef je het echte Scandinavië gevoel in je eigen tuin! Wij bieden kwalitatief uitstekende producten tegen een uiterst scherpe prijs!

Wij importeren en verkopen sfeervolle Grill Kota’s, heerlijke Buitensauna’s, unieke Kampeer Pods, Camping Kota’s en niet te vergeten fijne Hot tubs. We bieden diverse modellen met uitbouw mogelijkheden en afmetingen en houtsoorten in verschillende prijscategorieën. Al onze houten producten worden gemaakt van langzaam groeiende kwaliteitsbomen (nordic spruce) uit het hoge noorden, hetgeen een lange levensduur garandeert.

Wil je het gehele jaar door gezellig kunnen barbecueën met familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een sfeervolle werk- en praktijkruimte of een bijzonder gastenverblijf? Met de Finse Kota is alles mogelijk! Droom je van een heerlijke sauna in eigen tuin? Laat deze droom uitkomen met één van onze buitensauna’s! En… wil je je gasten een unieke kampeerbeleving bieden? Met het comfort van onze Kampeer Pod of Camping Kota beleven ze ook echt een bijzonder gevoel! Onze Hot Tubs zijn een must voor iedereen die het hele jaar door in de buitenlucht wil ontspannen en relaxen.

Bij ons vind je rust, sfeer en warmte. Bekijk onze webshop en maak kennis met de Scandinavische manier van Buitenleven. Kom gerust langs in onze showtuin als je onze producten eerst wil bezichtigen. Wij adviseren je daarvoor wel even een afspraak te maken. Ook als je advies wil of een offerte op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Op werkdagen en op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09 – 18.00 uur. Telefoonnummer: 0544-848809.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIALE WENSEN?
LAAT HET ONS WETEN!


NEEM CONTACT OP

WINKELWAGEN

ontwerp & realisatie: burowild.nl