Retour

Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten en we hopen dat je daar lang en veel plezier aan beleeft!

De producten die specifiek naar jouw wensen en specificaties zijn vervaardigd kunnen niet geretourneerd worden. Uiteraard bieden wij op deze producten wel fabrieksgarantie van 2 jaar. Nadere informatie omtrent onze garantieregeling tref je aan onder het kopje ‘Garanties’.

Indien je gebruik wil maken van je herroepingsrecht dan kunnen alle overige bestelde producten retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Dit dien je ons binnen deze termijn per email mee te delen, waarna je van ons binnen 2 werkdagen bericht ontvangt op welke wijze en naar welk adres de producten binnen 14 dagen kunnen worden geretourneerd. Het product zal dan met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het door jou betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug betalen mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk.

Wat de geraamde retourkosten zijn is afhankelijk van het product dat je wenst te retourneren. In de regel kan je pakketten tot 32 kilogram en/of met een gordelomvang van maximaal 300 cm via een pakketdienst retourneren. De kosten daarvan bedragen gemiddeld € 17,50. De kosten van retourbezorging kan je opvragen bij jouw pakketdienst. 

Voor de grotere pakketten kan je ook een beroep doen op onze bezorg- en retourdienst:

Voor pakketten vanaf 32 kilogram en een gordelomvang groter dan 300 cm zijn de retourkosten € 145,00. Voor het retourneren van alle overige producten (kota, sauna, barrel, kampeerpod of hottub) zijn de kosten € 395,00. Voor het laten retourneren door onze bezorg- en retourdienst kan je per email of telefonisch een afspraak maken. 

HEEFT U VRAGEN OF SPECIALE WENSEN?
LAAT HET ONS WETEN!


NEEM CONTACT OP

WINKELWAGEN

ontwerp & realisatie: burowild.nl