Wellness in eigen tuin

Door regelmatig een sauna te bezoeken kun je je gezondheid verbeteren. Je lichaam reageert op de warmte en de kou en maakt hierdoor antistoffen aan. Zo verbetert je immuunsysteem, wordt je bloedsomloop gestimuleerd en krijgt je weerstand een boost.

De meest voor de hand liggende reden om de sauna te bezoeken is toch wel omdat het ontspannend werkt. En ontspanning hebben we tegenwoordig keihard nodig. Prestatiedruk, constante prikkels en onzekerheid over de toekomst zorgen ervoor dat we meer stress ervaren dan vroeger. Heb jij last van stress? Duik de sauna in! Niet alleen je lichaam en spieren ontspannen, maar je komt ook geestelijk tot rust.

De warmte van de sauna laat je huid zweten, je poriën gaan open en je bloedvaten verwijden. Het zweet voert vocht af, maar ook vuil en talg, waardoor je huid gereinigd wordt. En dat zie je! Maar ook je hoofdhuid maakt in de sauna een stof aan die het haar bevochtigt en in goede conditie houdt. Een ultra relaxmoment met een stralende huid en prachtig glanzend haar als extraatje.

Bezoek je een sauna dan kost dat niet alleen geld, maar vooral ook veel tijd. Tijd die vaak spaarzaam is. Hoe heerlijk is het dan om op elk moment van de dag je eigen privé sauna te kunnen bezoeken. Of je nu de sauna opwarmt met een elektrische of een houtkachel, een sauna is al op temperatuur tussen de 25 en 45 minuten. Afhankelijk van de grootte van de sauna en de gewenste temperatuur.

Heb je een eigen privé sauna, dan maak je maximaal gebruik van de ‘me-time’. Je hoeft met niemand rekening te houden, je zit niet met vreemde mensen in de sauna en je ervaart geen andere ongemakkelijkheden. Geniet van de rust en warmte met maximale privacy. 100% relaxen!

Grote tuin of kleine tuin, wij hebben buitensauna’s in diverse afmetingen en verschillende varianten. Alle varianten beloven het ultieme Finse relaxmoment, speciaal voor jou. Stel zelf de perfecte sauna samen! Kom je er op de webshop niet uit? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Bekijk onze sauna’s

Lees nog even verder!Wellness in eigen tuin

19 juli 2023
Door regelmatig een sauna te bezoeken kun je je gezondheid verbeteren. Je lichaam reageert op de warmte en de kou en maakt hierdoor antistoffen...

lezen

Kamperen in luxe met glamping

19 juli 2023
Iedereen viert vakantie op eigen wijze. De een gaat cultuur snuiven en struint het liefst de hele dag door de stad. De ander kiest...

lezen

Finse Kota’s

18 juli 2023
Ben je weleens in Finland geweest, dan heb je ze zeker weten gezien! De Finse kota! Een prachtige, houten blokhut. Verkrijgbaar in diverse maten...

lezen

WINKELWAGEN

ontwerp & realisatie: burowild.nl