Kamperen in luxe met glamping

Iedereen viert vakantie op eigen wijze. De een gaat cultuur snuiven en struint het liefst de hele dag door de stad. De ander kiest voor een sportieve vakantie en weer iemand anders ligt urenlang met een boek aan de rand van het zwembad. Het doel van een vakantie is wel voor iedereen hetzelfde; ontspanning zoeken. Even weg van de dagelijkse routine. Geen verplichtingen. Meer rust. Je laadt jezelf op en voelt je fitter en energieker.

De vakantie voorpret begint al bij het uitzoeken van de bestemming. Bepaal waar je naartoe gaat, hoe je ernaartoe gaat en in welk onderkomen je verblijft. Ben jij dol op kamperen, maar hou je tegelijkertijd ook wel van een beetje luxe? Dan geven wij je graag wat tips voor een nieuwe manier van Glamping. Ervaar het ultieme buitenleven in een bijzonder onderkomen.

Pak je spullen in en gaan. Zonder het ongemak van een caravan of vouwwagen achter de auto reis je naar jouw vakantiebestemming. Eenmaal aangekomen hoef je alleen nog maar je tas uit te pakken en de vakantie kan beginnen! In de loop van de jaren zijn er heel veel nieuwe, originele manieren van glamping bijgekomen. Zo bieden ook onze pods, barrels en kota’s een unieke manier van overnachten en vakantiehouden.

In de camping pods, kota’s of camping barrel bevind je je in een ‘huisje’ waar binnen samengaat met buiten. De houten afwerking geeft een comfortabel, maar eenvoudig gevoel van luxe. Je ervaart rust en ruimte, met de gemakken van een eigen sanitair en keuken. Precies het luxe gevoel waar glamping voor staat.

Romantisch met z’n tweeën op vakantie of met het hele gezin eropuit. De pods, barrels en kota’s vind je in diverse afmetingen en formaten. Voor ieder wat wils dus! Deze prachtige manier van Glamping vind je op verschillende plekken door heel Europa, van kleinschalige locaties tot campings van grote touroperators.

Hoe jij je vakantie ook viert, glamping is voor iedereen!

Lees nog even verder!Wellness in eigen tuin

19 juli 2023
Door regelmatig een sauna te bezoeken kun je je gezondheid verbeteren. Je lichaam reageert op de warmte en de kou en maakt hierdoor antistoffen...

lezen

Kamperen in luxe met glamping

19 juli 2023
Iedereen viert vakantie op eigen wijze. De een gaat cultuur snuiven en struint het liefst de hele dag door de stad. De ander kiest...

lezen

Finse Kota’s

18 juli 2023
Ben je weleens in Finland geweest, dan heb je ze zeker weten gezien! De Finse kota! Een prachtige, houten blokhut. Verkrijgbaar in diverse maten...

lezen

WINKELWAGEN

ontwerp & realisatie: burowild.nl